2020_krigori_logo_1500px.png

KRIGORI

Krigori is een op en top Belgische fietsenfabrikant die jaarlijks een gamma fietsen op de markt brengt.
Sinds verscheidene jaren combineren ze een innoverend design met de meest moderne technieken en afmontage.

Bij Krigori vindt u een breed gamma elektrische fietsen, elektrische mini fietsen, E-steps en trekking fietsen.

Neem zeker alvast een kijkje op www.krigori.be.

PMG-black.png

PMG

PMG is een familiebedrijf en het kloppend hart van verschillende fietsenmerken. 

Tevens runnen ze een groot e-bike platform in Nederland. 

 

Bij PMG tref je vrije denkers, creatieveling die simpliciteit tot kunst verheffen, visionairs die niet alleen dromen maar ook doen, en grensverleggende avonturiers die de lijnen kort houden. Iedereen op zijn eigen wijze, maar altijd met hetzelfde doel: samen groeien en successen behalen. 

Zo streven ze naar het beste en gaan ze geen uitdaging uit de weg.

De merken die wij aanbieden zijn Popal, Supersuper en Cangoo.

Meer info m.b.t. deze merken vind je via onderstaande links.

Unknown-10.png
40.jpg.png
Unknown-11.png
download (3).png

BH

De letters BH zijn, al meer dan een eeuw, synoniem voor tweewielers, wielersport, sportiviteit en overwinnen. Met BH zetten veel kinderen hun eerste, aarzelende trappen op de pedalen en ook hebben legendarische wielrenners hun dromen waargemaakt op één van hun fietsen.

 

BH (initialen van Beistegui Hermanos) vindt zijn oorsprong reeds in 1909 in Eibar, Spanje waar ze oorspronkelijk wapens maakten. Na de Eerste Wereldoorlog zocht men naar een comfortabel, makkelijk, snel en betaalbaar vervoermiddel en zo bracht BH zijn eerste fiets op de markt.

 

In de jaren ’30 werden de eerste wielercompetities gehouden en werd BH gereden door verschillende grote namen uit de fietswereld. Parallel aan deze sportsuccessen groeide BH ook door het internationaliseren van zijn activiteiten. In 1959 verhuisde de fabriek naar Victoria en werd het gamma verder uitgebreid met verschillende types fietsen.

 

Na meer dan 100 jaar houden ze nog steeds vast aan de waarden waaruit BH werd geboren: innovatie, research en technologische ontwikkeling; zorg voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid; dynamiek, betrokkenheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, en, boven alles, passie voor het fietsen. Nieuwsgierig naar hun assortiment? Neem dan een kijkje op www.bhbikes.com.

Onze merken